סלט ירקות עם עשבי תיבול

אחת מל"ו 17/10/06 00:00 כה בתשרי התשסז

מצרכים

3 עגבניות אדומות קשות, 2 מלפפונים צעירים קטנים, פלפל ירוק, מתוק או חריף (לא הכרחי), 3 בצלים ירוקים או בצל יבש, מיץ מחצי לימון או מעט חומץ טבעי, עלי נענע רעננים קצוצים (כמה שרוצים), שמן חריע, חמניות או זית, מלח.

הכנה: מקלפים וקוצצים את הבצל בעזרת סכין חדה. מניחים אותו בקערה וזורים עליו מעט מלח. קוצצים את שאר הירקות, יוצקים עליהם את השמן, מיץ הלימון או החומץ, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך ואוכלים.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הוראות הכנה

הסלט הזה הוא בסיס. אפשר להוסיף לו אין סוף מרכיבים. למשל: להכין אותו רק עם עגבניות, בצל ונענע.

לקרוע לתוכו חתיכות לחם או פיתה = יבשים או קלויים.

לסלט אפשר להוסיף 2 – 3 פלפלים ירוקים בהירים קלויים, קלופים וללא גרעינים, חתוכים לרצועות דקות. מוסיפים את שאר הירקות, מתבלים במלח, שמן וחומץ. מפוררים על הסלט 3 – 4 פרוסות גבינה בולגרית ומגישים.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר