סגור

סלט ירקות סיני

ו באלול התשסו
,
30 באוגוסט, 2006
30/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

3 מלפפונים,

250 גר´ נבטים רחוצים ומסוננים,

2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות,

200 גר´ תירס משומר ומסונן,

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

לרוטב: 2 כפות מיץ לימון, 4 כפות שמן זית, 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות שמנת מתוקה, מלח ופלפל, סוכר חום, לקישוט: פטרוזיליה קצוצה דק, קליפת לימון מגוררת

הוראות הכנה

פורסים את המלפפונים לרצועות כמו גפרורים,

מערבבים עם שאר חומרי הסלט.

יוצקים לצנצנת בעלת סגר טוב את חומרי הרוטב, מנערים היטב ויוצקים על הירקות.

מגישים בקערות אישיות ומקשטים בחומרי הקישוט.

הערות

4 מנות
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בחירות בליכוד צילום: פלאש 90

בתמיכת יו"ר הכנסת ובכירי הליכוד: החוק שיקשה על ניר ברקת להתמודד בפריימריז

קרא עוד