סלט ירקות נוסח סינגפור

ו באלול התשסו
,
30 באוגוסט, 2006
30/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
חצי שעה- שעה
בינוני

מצרכים

שמן לטיגון,

כוס שעועית ירוקה, מוקפאת ומופשרת,

כוס רצועות כרוב לבן,

כוס רצועות כרוב אדום,

כוס רצועות פלפל ירוק,

כוס רצועות פלפל אדום,

2 כוסות רצועות בצל,

4 ביצים,

כף אבקת מרק עוף – פרווה,

3 שיני שום כתושות,

250 גר´ אטריות רחבות,

מעט מלח, 3 – 5 כפות רוטב סויה, כף שטוחה אבקת כורכום, חצי כפית פפריקה חריפה, 100 גר´ חלוטים וקלויים.

הוראות הכנה

מטגנים בשיטה סינית טיגון קצר טיעון וערבוב של כל ירק וירק בנפרד לפי סדר המצרכים, הבצל בסוף. בעזרת כף מחוררת מנטפים את השמן ומעבירים כל ירק למגש מרופד בנייר מגבת.

טורפים את הביצים תוך בחישה מתמדת עד שיווצר פירורים קטנים ככל האפשר.

מעבירים לקערה גדולה את הירקות ופירורי הביצים ומערבבים בזהירות. מבשלים את האטריות במי מלח לריכוכן, מסננים ומוסיפים לקערת הירקות. מתבלים בסויה, כורכום ופפריקה. מעבירים למגש חסין אש או כלי פיירקס ומחממים בתנור לכמה דקות. מגישים חם ללא תוספת.

לפני ההגשה מפזרים את השקדים הקלויים. זו מנה בפני עצמה

הערות

ארוחה שלמה
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יפה בן דוד  צילום: Hadas Parush/Flash90

הסתדרות המורים לנתניהו: "להחזיר כיתות לקפסולות"

קרא עוד