סלט ירקות בולגרי

אחת מל"ו 17/10/06 00:00 כה בתשרי התשסז

מצרכים

בצל

4 עגבניות

7 גבעולי פטרוזיליה

3 – 4 גבינה בולגרית, מפוררת.

2 כפות שמן זית

כף חומץ

הוראות הכנה

פורסים דק את הבצל. מפרידים לטבעות. חותכים את העגבניות גדולות, קוצצים דק את הפטרוזיליה.

מסדרים את העגבניות והבצל בקערת הגשה ובוזקים עליהם את הפטרוזיליה ואת הגבינה.

יוצקים למעלה שמן זית וחומץ ובוזקים את המלח.

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר