סלט ירקות בוכרי

ניצן ירוק 17/10/06 00:00 כה בתשרי התשסז

מצרכים

3 עגבניות

3 מלפפונים

חצי ראש חסה

4 בצלים ירוקים

4 גבעולי כרפס (סלרי אמריקאי)

10 גבעולי גד (כוסברה)

10 גבעולי פטרוזיליה

מיץ מלימון אחד

הוראות הכנה

שוטפים וקולפים את הירקות.

חותכים את העגבניות והמלפפונים לקוביות קטנות ואת החסה לרצועות דקיקות, פורסים את הבצל הירוק וקוצצים דק את עשבי התיבול.

שמים את כל הירקות בקערה ומוסיפים את מיץ הלימון והמלח. מערבבים היטב

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר