סגור

סלט יווני

טז בכסלו התשסז
,
07 בדצמבר, 2006
07/12/2006 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

עגבניות (עדיף עגבניות קטנטנות)

עגבניות מיובשות

אבוקדו

זיתים שחורים מצ´וקמקים

מלפפונים

פלפלים

ירקות עליים ירוקים כהה

בצל סגול קטן

גבינת פטה או גבינת צאן או גבינה בולגרית

רוטב

שמן זית

מיץ לימון

קצת חומץ בין יין אדום

מלח

פלפל

הוראות הכנה

לחתוך את הירקות. לחתוך דק דק את העגבניות המיובשות.

לחתוך את הגבינה לריבועים קצת גדולים

לערבב את כל החומרים עם הרוטב. או אפשר לזלוף את הרוטב למעלה אישית לכל סועד.

הערות

לפי כמות הירקות כדאי להשאיר את הסלט כמה זמן שהנוזלים יספגו בעגבניות המיובשות.
אפשר לחתוך את הכל גס (אבל את העגבניות המיובשות לחתוך דק)

המתכון באדיבות המצאתי מתוך נסיון מוצלח לחקות סלט שאכלתי במסעדה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב דוד סתיו צילום: Yossi Zeliger/Flash 90

הרב סתיו: נפגשנו עם המשנה לפרקליט המדינה כדי להרגיע את הרוחות

קרא עוד