סגור

סלט טירשי טריפולטני

כג בתשרי התשסז
,
15 באוקטובר, 2006
15/10/2006 0:00
טירשי

טירשיצילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

1 ק"ג דלעת קלופה וחתוכה לקוביות,

3-4 תפוחי אדמה (1/2 ק"ג),

קלופים וחתוכים לקוביות,

5 גזרים (1/2 ק"ג), קלופים ופרוסים,

4 קישואים (1/2 ק"ג), פרוסים,

שיניים מ-2 ראשי שום, קלופות וכתושות,

2 כפות פפריקה חריפה,

1 כף כמון,

1 כף קימל טחון,

1 כף שטוחה מלח,

1/3 כוס שמן,

מיץ מ-5 לימונים בינוניים

הוראות הכנה

שמים בסיר את כל הירקות, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה בינונית עד שיתרככו. מסננים. מעבירים לקערה, מועכים למחית אחידה ומצננים היטב.

מערבבים בקערה נוספת את השום הכתוש, התבלינים, השמן ומיץ הלימון ויוצקים את התערובת על מחית הירקות הקרה. מערבבים, טועמים ומשפרים תיבול. מגישים.

· איך שומרים? במכל אטום במקרר, עד שבוע.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

"אי השלום" בנהריים צילום: יעקב לדרמן/פלאש 90

אי השלום בנהריים יוחזר לירדן

קרא עוד