סלט טירשי טריפולטני

אחת מל"ו 15/10/06 00:00 כג בתשרי התשסז

טירשי, צילום: shutterstock
טירשי, צילום: shutterstock

מצרכים

1 ק"ג דלעת קלופה וחתוכה לקוביות,

3-4 תפוחי אדמה (1/2 ק"ג),

קלופים וחתוכים לקוביות,

5 גזרים (1/2 ק"ג), קלופים ופרוסים,

4 קישואים (1/2 ק"ג), פרוסים,

שיניים מ-2 ראשי שום, קלופות וכתושות,

2 כפות פפריקה חריפה,

1 כף כמון,

1 כף קימל טחון,

1 כף שטוחה מלח,

1/3 כוס שמן,

הוראות הכנה

שמים בסיר את כל הירקות, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה בינונית עד שיתרככו. מסננים. מעבירים לקערה, מועכים למחית אחידה ומצננים היטב.

מערבבים בקערה נוספת את השום הכתוש, התבלינים, השמן ומיץ הלימון ויוצקים את התערובת על מחית הירקות הקרה. מערבבים, טועמים ומשפרים תיבול. מגישים.

· איך שומרים? במכל אטום במקרר, עד שבוע.

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר