סלט חצילים פיקנטי

כא באב התשסו
,
15 באוגוסט, 2006
15/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

2 חצילים בינוניים (בערך שלושת רבעי ק"ג),

3 בצלים בינוניים חצי כוס שמן,

3 עגבניות בשלות,

100 גרם (קופ´ קטנה) רסק עגבניות,

2 פלפלים ירוקים,

2 פלפלים חריפים,

כף פלפלת מתוקה,

כף פטרוזיליה קצוצה,

כפית כוסברה,

מלח לפי הטעם

מעט מיץ לימון-אם רוצים.

הוראות הכנה

קולפים את החצילים, חותכים לקוביות קטנות, ממליחים קצת ומשהים לזמן מה. בינתיים קוצצים את הבצל ומאדים בתוך סיר בשמן עד שנעשה שקוף. מוסיפים את קוביות החצילים ופלפלים ירוקים וחריפים חתוכים לרבועים קטנטנים, מכסים את הסיר וצולים עד שהכל מתרכך.

מוסיפים עגבניות מרוסקות בפומפיה גסה ורסק עגבניות וממשיכים בצליה, עד שמסמיך. סמוך לגמר הבישול מתבלים בפלפלת, כוסברה, פטרוזיליה ומלח אפשר להוסיף גם מעט מיץ לימון, מקררים את הסלט, שמים בצנצנת ושומרים במקרר.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ההפגנות בירושלים צילום: Yonatan Sindel/Flash90

"אֲנָשִׁים אַחִים אֲנָחְנוּ": הקורונה הצליחה להוציא מאיתנו את הרע ביותר

קרא עוד