סגור

סלט חצילים במיונז

יב באלול התשסו
,
05 בספטמבר, 2006
05/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

חציל שלם.

שום כתוש

שמן זית

מלח

מיונז

הוראות הכנה

מקלפים חציל שלם.

מכניסים לסיר עם מים (הסיר צריך להיות מלא במים)

מבשלים את החציל עד שהוא מתרכך מכל הכיוונים.

מקררים ולאחר הקרור חוצים את החציל באמצע ומוציאים ממנו את המים.

מועכים את החציל (עם המועך של הפירה) מוסיפים שום כתוש, שמן זית, מלח ומיונז ומערבבים הכל ביחד.

אם יש לכם משהו נגד מיונז לא חייבים אפשר במקום להוסיף כוסברה.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יקבלו חסינות? הרבנים הראשיים.  צילום: פלאש 90

הצעת חוק: חסינות לרבנים מפני העמדה לדין פלילי

קרא עוד