סגור

סלט חצילים אדומים

יב באלול התשסו
,
05 בספטמבר, 2006
05/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

2 חצילים

2 עגבניות

מלח

כמון

הוראות הכנה

לחתוך 2 חצילים לעיגולים ולהשרות אותם עם קצת מלח אח"כ לטגן אותם ובסיר נפרד לרסק 2 עגבניות אדומות גדולות ולשים בסיר ולהרתיח אותם להוסיף מלח, קצת כמון ולהוסיף את החצילים ולערבב הייטב.

מומלץ להגיש חם. בשבת ניתן לחמם בפלטה.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

השר אביטן בסיור בבתי כנסת צילום: דוברות המשרד לשירותי דת

שר הדתות לרבני הערים: הכשירו מקומות לתפילה לימים נוראים

קרא עוד