סגור

סלט חומוס וירקות מבושלים

יג באלול התשסו
,
06 בספטמבר, 2006
06/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

סלט חומוס וירקות מבושלים

מצרכים (ל- 4 מנות):

250 גר´ גרגרי חומוס (חימצה) (או קופסת שימורי חומוס)

עלה דפנה, 2 כפות חומץ, מלח.

150 גר´ שעועית ירוקה חתוכה לקטעים של כ- 3 ס"מ

פלפל ירוק חתוך לרצועות

2 גזרים חצויים לאורך ופרוסים

לרוטב:

בצל קלוף וקצוץ דק

3 כפות חומץ בן יין

6 – 8 כפות שמן זית

כפית גדושה חרדל

מיץ מלימון אחד

מלח ופלפל לפי הטעם.

הוראות הכנה

משרים את גרגרי החומוס במים קרים ל-12 שעות. מסננים ומבשלים במים טריים עם החומץ ועלה הדפנה כחצי שעה. מוסיפים את המלח וממשיכים לבשל עד שהם רכים, אך לא רכים מידי. מסננים ושוטפים במים קרים.

מבשלים כל ירק לחוד במי מלח רותחים עד שהם כמעט רכים. שוטפים מייד במים קרים ומסננים היטב.

מערבבים את הירקות והחומוס בקערת סלט.

שמים את הבצל עם כל חומרי הרוטב בצנצנת עם מכסה מתברג, סוגרים ומנערים היטב. יוצקים על הסלט ומערבבים. מגישים בטמפ´ החדר

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מליאת הכנסת צילום: עדינה ולמן, דוברות הכנסת

עמיר פרץ: "הסיכויים שנצביע בעד פיזור הכנסת גבוהים"

קרא עוד