סלט דלעת I

אחת מל"ו 15/10/06 00:00 כג בתשרי התשסז

מצרכים

300 גר´ דלעת

שמן

מיץ לימון

מלח,

פלפל שחור,

מעט פפריקה חריפה או צ´ילי (לא הכרחי),

פלפל ירוק חריף וטרי (לא הכרחי ואפשר להחליף בבצל קצוץ)

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הוראות הכנה

שוטפים את הדלעת ומסירים את הגרעינים והקליפה. חותכים לקוביות בינוניות ומבשלים עם כוס מים בסיר מכוסה, עד שהדלעת מתרככת. מסננים היטב, מועכים דק, מוסיפים את שאר החומרים, מצננים לספיגת טעמים, אך מגישים בטמפ´ החדר

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר