סלט גזר של סיידא (צפון אפריקה)

כט באב התשסו
,
23 באוגוסט, 2006
23/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

ק"ג גזר, קלוף ופרוס עבה

¾ כוס שמן

כפית מלח, חצי כף – כף כמון או כורכום. (לא חובה)

קופסת רסק עגבניות (100 גר´)

2 כפות פפריקה, פלפל חריף לפי הטעם,

¾ כוס מים, ½ כוס חומץ, אפשר גם להוסיף כפית סוכר

הוראות הכנה

מבשלים את הגזר מכוסה במים, עד שיתרכך. מסננים.

מחממים את בסיר נפרד את השמן, עם כל היתר החומרים, חוץ מהחומץ. מוסיפים את הגזר, ומקפיצים ברוטב הזה ללא מכסה במשך 15 דקות תוך בחישה, עד שהמים מתאדים.

מצננים, מוסיפים חצי כוס חומץ ומשהים במקרר 24 שעות לפחות למיצוי הטעמים

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב אברהם סתיו צילום: מרים צחי

ליל הסדר - הזדמנות להתנתק מהחששות והפחדים

קרא עוד