סלט ביצים בשום ולימון

מיצמיצ 18/10/06 00:00 כו בתשרי התשסז

מצרכים

2 גלדי שום, מלח מיץ מחצי לימון (או יותר) 3 כפות חמאה, 6 ביצים, עלי מנתה (נענע) קצוצים או יבשים ומפוררים.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הוראות הכנה

כתשי את השום עם המלח וערבבי היטב עם מיץ הלימון. שברי את הביצים לתוך קערה בזהירות כך שהחלמון לא יתבקע.

המסי את החמאה במחבת גדולה או בשתיים קטנות. הוסיפי את תערובת השום והלימון. כשהשום מתחיל להזהיב, הגלישי למחבת את הביצים וטגני על אש לא גדולה. פוררי מעט נענע וזרי על הביצים, כשהחלבון נקרש הסירי מעל האש זרי למעלה מעט מלח והגישי

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר