סלט בטטות ופלפלים קלויים ברוטב זנגוויל

אחת מל"ו 01/10/06 00:00 ט בתשרי התשסז

מצרכים

2 בטטות גדולות קלופות

2 פלפלים אדומים

2 פלפלים אדומים חריפים

שמן לטיגון

צרור רוקט

חומרים לרוטב:

מיץ משני לימונים

רבע כוס שמן חמניות

2 כפיות זנגוויל טרי מגורר

2 שיני שום כתושות

כף דבש

הוראות הכנה

פורסים את הבטטות לעיגולים בעובי ס"מ ומבשלים במי מלח עד שמתחיל להתרכך (לא יותר מידי!), מסננים ומצננים לטמפרטורת החדר.

בינתיים קולים את הפלפלים משני הסוגים, וקולפים ומסירים גרעינים, חותכים לרצועות דקות וארוכות.

מחממים במחבת מעט שמן ומטגנים את פרוסות הבטטה משני הצדדים עד להזהבה.

מסדרים את עלי הרוקט, הפלפלים והבטטות בצלחת הגשה. מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב, יוצקים ומגישים מייד

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר