סגור

סלט אננס תירס ופטריות

כא באב התשסו
,
15 באוגוסט, 2006
15/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

¾ קופסת קוביות אננס משומרות

קופסא קטנה פטריות חתוכות משומרות

¾ קופסת תירס גמדי משומר פרוס (או שימורי תירס רגיל)

חצי בצל קטן חתוך לקוביות קטנות

4 כפות מיונז

4 – 5 כפות מנוזלי שימורי האננס

¼ כפית מלח

כף גדושה אבקת סוכר

הוראות הכנה

מסננים את האננס (שומרים את הנוזלים) ומעבירים לקערה, מוסיפים את שאר השימורים (מסוננים גם) ואת הבצל הקצוץ. מערבבים בנפרד את חומרי הרוטב ויוצקים. מערבבים היטב.

הערות

אני מוותרת על האננס ועל הסוכר.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
העברת
מתנות
לאביונים
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ראש הממשלה צילום: Yonatan Sindel/Flash90

נתניהו מחתים את המפלגות החרדיות וסמוטריץ' על הסכם נאמנות לבחירות הקרובות

קרא עוד