סלט אננס תירס ופטריות

אחת מל"ו 15/08/06 00:00 כא באב התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

¾ קופסת קוביות אננס משומרות

קופסא קטנה פטריות חתוכות משומרות

¾ קופסת תירס גמדי משומר פרוס (או שימורי תירס רגיל)

חצי בצל קטן חתוך לקוביות קטנות

4 כפות מיונז

4 – 5 כפות מנוזלי שימורי האננס

¼ כפית מלח

כף גדושה אבקת סוכר

הוראות הכנה

מסננים את האננס (שומרים את הנוזלים) ומעבירים לקערה, מוסיפים את שאר השימורים (מסוננים גם) ואת הבצל הקצוץ. מערבבים בנפרד את חומרי הרוטב ויוצקים. מערבבים היטב.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

אני מוותרת על האננס ועל הסוכר.

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר