סלט אנדיב של מסעדת גבריאלה

כה בסיון התשעא
,
27 ביוני, 2011
27/06/2011 0:00
מסעדת גבריאלה

מסעדת גבריאלהצילום: מסעדת גבריאלה

פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

עלי בייבי

2 תותים (חתוכים לרבעים)

חצי אגס (חתוך לפרוסות)

חצי אפרסק (חתוך לפרוסות)

20 גרם אגוזי לוז

5 עגבניות שרי (חתוכות לחצאים)

10 עלי אנדיב

לרוטב:

לערבב בקערה או במג´ימיקס:

2 כפות שמן זית

כף מיץ תפוזים

כפית לימון

2 כפיות דבש

כפית טימין קצוץ

כפית שום כתוש

כפית חרדל דיז´ון

כפית חרדל חלק

קורט מלח

קורט פלפל

הוראות הכנה

מסדרים את עלי האנדיב בצורת פרח מסביב לצלחת

מערבבים בקערה את כל הירקות והפירות ומוסיפים את הרוטב

מסדרים את כל התערובת במרכז הקערה ולפזר מסביב אגוזי לוז

הערות

המתכון באדיבות ז´אק דיין, שף מסעדת גבריאלה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מתפללים בשכונת שפירא צילום: צילום מסך

צפו: "לכה דודי" בבית כנסת בשכונת שפירא

קרא עוד