סגור

סלט אורז וטונה אמריקאי

ו באלול התשסו
,
30 באוגוסט, 2006
30/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

קופסת טונה משומרת (180 גר´),

קופסת פטריות טריות פרוסות,

כוס אורז,

אבוקדו בינוני חתוך לקוביות,

2 – 3 מלפפונים חמוצים חתוך

2 יחי´ גמבה אדומה כבושה חתוכה לקוביות,

בצל ירוק קצוץ,

2 כפות רוטב סויה,

½ כוס מיונז,

מלח, פלפל לבן,

5 עלי חסה.

הוראות הכנה

מבשלים את האורז כרגיל. מקררים.

מערבבים מיונז עם רוטב סויה ותבלינים.

מסדרים בכלי הגשה את עלי החסה ושמים על זה את שאר החומרים.

לפני ההגשה יוצקים את הרוטב על הסלט

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר