סלט אבוקדו ואגוזים

מיצמיצ 18/10/06 00:00 כו בתשרי התשסז

מצרכים

1 אבוקדו מוכן לאכילה, 1-2 כפיות מיץ לימון,2 מלפפונים ירוקים קטנים או אחד גדול שהושרו במעט חומר לאחר שקולפו, 1 כף אגוזים קצוצים,1-2 כפיות שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם, 1 שן שום, 4 עלי נענע (לא הכרחי) 1 כף מיונית.

הוראות הכנה

חוצים את האבוקדו לאורכו, מוציאים את הגלעין, מקלפים וחותכים את בשר האבוקדו לריבועים, שמים בקערה ,בוזקים את מיץ הלימון ומערבבים קלות, חותכים את המלפפונים לפרוסות דקות ומוסיפים לאבוקדו יחד עם האגוזים. מוסיפים שמן זית ומתבלים, מועכים את שן השום ומערבבים עם המיונית ועלי המנתה הכתושים. שופכים מעל לאבוקדו ומערבבים קלות כך שהאבוקדו יכוסה ברוטב. מקררים מעט. מחלקים לשתי צלחות ומגישים עם לחם טרי שחור או לחמניות חמות

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר