משוואיה

כא בכסלו התשעו
,
03 בדצמבר, 2015
03/12/2015 15:51
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

4 עגבניות בשלות

גמבה

פלפל חריף

2-3 שיני שום בקליפתן

הוראות הכנה

לקלות בתנור את כל הירקות (מומלץ לחרוץ מעט קודם- שלא יתפוצצו)

לשים לב שלא לכולם נדרש אותו הזמן..

אחרי שמתקרר לקלף ולחתוך קטן-קטן

לתבל עם מלח, לימון ושמן זית.

בתאבון

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
20.06.2019

1. לא לחתוך - עדיף לטחון (רונן לוי)

בס"ד,
שלום לכם.

א. במקום קליה בתנור אפשר לעשות את הירקות על האש - יוצא יותר טעים.
ב. לאחר הקליה והקילוף של הירקות, עדיף לטחון עם מטחנת-בשר ידנית.
ג. אחר כך לטבל - כל אחד לםי טעמו.

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

נציגי איחוד מפלגות הימין לכנסת ה-21 צילום: כיפה

יוגב מתנגד להצבת שקד במקום הראשון: "לא הכל בלוק טכני"

קרא עוד