מרדומה

אחת מל"ו 11/12/06 00:00 כ בכסלו התשסז

מצרכים

3 כוסות רסק עגבניות טוב (800 גר´)

3 בצלים בינוניים קצוצים גס (400 גר)

3 בצלים ירוקים קצוצים גס עם ה´זנבות´ (50 גר´)

כף מחוקה רסק שום קפוא (20 גר´), כפית מחוקה פפריקה (אפשר מתוקה או חריפה), כפית מחוקה כמון, 2 כפיות מחוקות מלח,

כוס וחצי שמן סויה (24 כפות)

2 פלפלים ירוקים חריפים (60 גר´ ברוטו) מטוגנים בשמן עמוק, מקולפים וקצוצים דק (כף מחוקה קציץ) – רק אם אוהבים חריף.

הוראות הכנה

שמים כל החומרים במעבד מזון, חוץ מהשמן. מעבדים בפולסים עד שהכל הופך למשחה.

מוסיפים דרך ארובת המכשיר את השמן, בועד המכשיר פועל. נותנים לזה להתערבב עוד 2 – 3 שניות.

מורחים על צלחת 2 – 3 כפות מזה, כמו חומוס. מטפטפים על זה כף שמן רגיל, ו´מנגבים´ בפיתה חמה.

הערות

גדולה מאוד

המתכון באדיבות מדור של אודטה שוורץ בידיעות אחרונות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר