מטבוחה

מיצמיצ 24/10/08 00:00 כה בתשרי התשסט

מצרכים

2 קופסאות שימורים של עגבניות מרוסקות של "טל" (800 גרם נטו כל אחת !)

4-5 פלפלים ירוקים חריפים , פרוסים דק

4-5 פלפלים אדומים יבשים קטנים (סודנים) חריפים

1 כף שום כתוש

1 כפית כמון (הכרחי !)

מעט מלח

מעט שמו לטיגון

הוראות הכנה

שופכים שמן לסיר (כך שיכסה את כל תחתיתו בגובה 1/4 ס"מ בערך).

מטגנים את השום מעט ומוסיפים את הפלפלים החריפים החתוכים לפרוסות דקות.

מוסיפים את תוכן קופסאות העגבניות המרוסקות פלוס המלח והכמון.

מבשלים עד לרתיחה, מקטינים את האש לאש קטנה ומבשלים בסיר סגור 1/2 2 עד 3 שעות תוך 3-4 ערבובים במשך הזמן הזה.

המטבוחה מוכנה כשהנוזלים התאדו כמעט לגמרי

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר