טחינה ירוקה

חדשות כיפה חדשות כיפה 16/07/18 11:47 ד באב התשעח

צילום: סיגל לנדהיים
צילום: סיגל לנדהיים

מצרכים

1 כוס טחינה גולמית "אחוה"

3/4 כוס מים

מיץ מחצי לימון

1 כוס עלי כוסברה

1 כוס עלי פטרוזיליה

5-6 עלי נענע

1 כפית מלח ים

הוראות הכנה

יוצקים בקערה את הטחינה. מוסיפים מים, לימון, מלח ומערבבים. טוחנים את הירוקים בבלנדר מוט עד לקבלת מחית אחידה סוחטים את הנוזלים לתוך קערת הטחינה ומערבבים. מוסיפים את העלים הטחונים לאט וטועמים, כל אחד לפי טעמו. מערבבים עד קבלת סמיכות רצויה. מוסיפים מים אם הטחינה סמיכה מדי, טועמים ומתקנים לפי העדפה אישית.

המתכון באדיבות חברת אחוה

כתבות נוספות