טחינה ירוקה

ד באב התשעח
,
16 ביולי, 2018
16/07/2018 11:47

צילום: סיגל לנדהיים

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

1 כוס טחינה גולמית "אחוה"

3/4 כוס מים

מיץ מחצי לימון

1 כוס עלי כוסברה

1 כוס עלי פטרוזיליה

5-6 עלי נענע

1 כפית מלח ים

הוראות הכנה

יוצקים בקערה את הטחינה. מוסיפים מים, לימון, מלח ומערבבים. טוחנים את הירוקים בבלנדר מוט עד לקבלת מחית אחידה סוחטים את הנוזלים לתוך קערת הטחינה ומערבבים. מוסיפים את העלים הטחונים לאט וטועמים, כל אחד לפי טעמו. מערבבים עד קבלת סמיכות רצויה. מוסיפים מים אם הטחינה סמיכה מדי, טועמים ומתקנים לפי העדפה אישית.

המתכון באדיבות חברת אחוה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

גשם בירושלים, השבוע צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

תחזית מזג האוויר: שבוע גשום בדרך

קרא עוד