חצילים וגמבה בתנור

כא באב התשסו
,
15 באוגוסט, 2006
15/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

חציל, 2 גמבות, מלפפון חמוץ, שמן זית, לימון ומלח

הוראות הכנה

לחתוך חציל לקוביות, לחתוך 2 גמבות לקוביות. להניח הכל בתבנית (על נייר אפיה) ולהכניס לתנור על גריל.

לאחר שהחציל והגמבה מוכנים להוציא מהתנור ולקרר.

להוסיף: מלפפון חמוץ חתוך לקוביות, שמן זית, לימון ומלח

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בית משפט צילום: David Cohen/Flash90

מקומם: לא תישלל תושבות קרובי משפחת המחבל מארמון הנציב

קרא עוד