חצילים במיונז

כא באב התשסו
,
15 באוגוסט, 2006
15/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

חציל

שמן זית,

שום כתוש,

מלח

ואם רוצים מיונז.

הוראות הכנה

לקלף חציל (את כל החציל) ולהכניס לסיר עם מים (עם מכסה סגור). לאחר שהחציל כולו התרכך לחתוך את החציל באמצע לשפוך את המים ולהוציא את הגרגיעים (אם יש הרבה).

למעוך (עם המועך של הפירה) ולהוסיף שמן זית, שום כתוש, מלח ואם רוצים מיונז.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

חברת הכנסת קטי שטרית  צילום: כיפה

"כחול לבן שמים מקלות בגלגלי הקואליציה"

קרא עוד