חצילים במיונז

אושר ושמחה 15/08/06 00:00 כא באב התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

חציל

שמן זית,

שום כתוש,

מלח

ואם רוצים מיונז.

הוראות הכנה

לקלף חציל (את כל החציל) ולהכניס לסיר עם מים (עם מכסה סגור). לאחר שהחציל כולו התרכך לחתוך את החציל באמצע לשפוך את המים ולהוציא את הגרגיעים (אם יש הרבה).

למעוך (עם המועך של הפירה) ולהוסיף שמן זית, שום כתוש, מלח ואם רוצים מיונז.

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר