הקולסלואו האמריקאי ביותר

אחת מל"ו 23/08/06 00:00 כט באב התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

כרוב ירוק קצוץ

2 גזרים מרוסקים

לרוטב:

כוס וחצי מיונז

3 כפות שמנת חמוצה (לא חובה)

שליש כוס חומץ

רבע כוס סוכר

כמה טיפות טבסקו

מלח ופלפל.

הכנה:

מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב. מוסיפים את הכרוב והגזר.

משהים שעה במקרר לספיגת טעמים.

תוספת: אפשר להוסיף בצל קטן קצוץ.

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב. מוסיפים את הכרוב והגזר.

משהים שעה במקרר לספיגת טעמים.

תוספת: אפשר להוסיף בצל קטן קצוץ.

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר