סגור

הקולסלואו האמריקאי ביותר

כט באב התשסו
,
23 באוגוסט, 2006
23/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

כרוב ירוק קצוץ

2 גזרים מרוסקים

לרוטב:

כוס וחצי מיונז

3 כפות שמנת חמוצה (לא חובה)

שליש כוס חומץ

רבע כוס סוכר

כמה טיפות טבסקו

מלח ופלפל.

הכנה:

מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב. מוסיפים את הכרוב והגזר.

משהים שעה במקרר לספיגת טעמים.

תוספת: אפשר להוסיף בצל קטן קצוץ.

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב. מוסיפים את הכרוב והגזר.

משהים שעה במקרר לספיגת טעמים.

תוספת: אפשר להוסיף בצל קטן קצוץ.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
העברת
מתנות
לאביונים
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ישראל ליבמן, מנכ"ל ומייסד 'מקימי' בראיון לחדשות כיפה צילום: חדשות כיפה

מנכ"ל ומייסד עמותת 'מקימי': "הצלחה שלנו זאת הצלחה של המשפחה"

קרא עוד