מרק תוספת חוואיג'

חדשות כיפה ooop4 25/12/06 00:00 ד בטבת התשסז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

3-5 כפות שמן זית,

חצי בצל בנוני,

רבע כרוב לבן,

מים (לפי גודל הסיר),

כף חוואיג´,

3 תפוחי אדמה,

פתיתים,

המידות נמדדות לפי גודל הסיר.

הוראות הכנה

חותכים לקוביות את הבצל

שמים בסיר את שמן הזית

ושמים את הבצל כשהשמן מתחמם,

לפני שהוא קצת נשרף שמים את המים ואת הכרוב

ולאחר 5 דק´ שמים את התפוחי אדמה.

כשהסיר חם מוסיפים את החוואיג´

ואת הפתיתים, מחממים על אש בינונית עד שהתפוחי אדמה רכים.

הערות

הכל לפי הסיר חשוב להקפיד שלא יהיה יותר מדי שמן זית, ולא להיבהל אם הבצל קצת נשרף.

המתכון באדיבות אוריאל (אני המצאתי)

כתבות נוספות