מצרכים
כוס עדשים אדומות
כוס סלרי קצוץ דק
4 שיני שום כתושות
חצי כוס עלי כוסברה קצוצים
חצי כוס שמן זית
חצי כוס מיץ לימון
מלח
5 כוסות מים רותחים
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
שוטפים ומסננים את העדשים וגם בוררים, כמובן.
מבלשים על אש גבוהה המים הרותחים כחצי שעה, עד שהעדשים רכות.
במחבת נפרדת משחימים בשמן הזית את הסלרי, השום והכוסברה. מוסיפים לעדשים.
מנמיכים, מוסיפים מלח ומבשלים עוד כעשרים דקות.
מוסיפים מיץ לימון ומבשלים עוד 5 דקות
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן