מרק עדשים ירוקים

רינה19 18/09/06 00:00 כה באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 כוס עדשים ירוקים

2 בצלים גדולים

4 שיני שום

3 עגבניות

7 כוסות מרק (אפשר מים + אב´ מרק)

כוסברה קצוצה

שמן זית (לא חובה)

הוראות הכנה

משרים 1 כוס עדשים ירוקים למשך לילה, שוטפים ומסננים.

מטגנים 2 בצלים גדולים ו4 שיני שום, מוסיפים את העדשים המושרות והשטופות, ו3 עגבניות חתוכות לקוביות (אפשר לקלף את העגבניות), מוסיפים 7 כוסות מרק (אפשר מים + אב´ מרק), מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מרתיחים.

מבשלים על להבה נמוכה עד שהעדשים יתרככו, מוסיפים כוסברה קצוצה, מעבירים למעבד מזון ומעבדים למחית חלקה. אפשר להוסיף שום ושמן זית.

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר