מרק עגבניות

חדשות כיפה cookie monster 05/09/06 00:00 יב באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

3 כפות שמן

1 בצל גדול חתוך לקוביות

3 שיני שום כתושות

800 גרם עגבניות מרוסקות (מגיע בקופסאת שימורים, לפעמים אני קונה עם תוספת בצל ו/או תבלינים)

3 כפות אבקת מרק בטעם עוף מומסות (פרווה כמובן), בכוס וחצי מים חמים

5 כוסות מים

1 כף סוכר

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

1. מחממים בסיר את השמן, ומטגנים את הבצל והשום עד שיזהיבו.

2. מוסיפים את העגבניות, המרק והמים. מביאים לרתיחה. מוסיפים את התבלינים והסוכר.

3. מבשלים על אש קטנה 45 דקות.

הערות

המתכון באדיבות "בישולה" בשינויים קלים

כתבות נוספות