מרק עגבניות ברמאות

חדשות כיפה שוב נמחק לי השם 15/08/06 00:00 כא באב התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

בצל חתוך לקוביות

גזר מגורר אחד גדול (או 2 קטנים)

400 גר´ רסק עגבניות

במלח ופלפל

אורגנו

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

בצל - מטגנים בסיר עד שמתחיל להשחים

להוסיף גזר לטיגון.

להוסיף רסק עגבניות ולטגן רגע.

לתבל במלח ופלפל

על כל זה שופכים 8 כוסות מים רותחים ומוסיפים אורגנו ובוחשים היטב.

כשהמרק רותח מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים על אש קטנה בערך 20 דקות (עם בחישה מדי פעם)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

במתכון המקורי היו 3 כפות סוכר (נראה לי בשלב שכתבתי מלח ופלפל) זה ירד אצלי כבר בהכנה השניה לכפיות ואח"כ ירד לגמרי, בכל מקרה המרק די מתוק, אבל זה עניין של טעם.

המתכון באדיבות "מרקים"

כתבות נוספות