מרק בצל שבעלי אוהב

חדשות כיפה אחת מל"ו 16/10/06 00:00 כד בתשרי התשסז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

ק"ג בצל פרוס דק (אני פורסת במעבד מזון)

3 כפות שמן זית

כף סוכר

מלח

פלפל שחור טחון טרי

2 כפיות אבקת מרק עוף

6 כוסות מים רותחים

1/2 כוס יין לבן יבש (אנחנו שונאים יין לבן, אז אני מוותרת על זה)

הוראות הכנה

מכניסים לסיר את השמן והבצלים, מכסים ומבשלים על להבה קטנה 45 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.

מוסיפים לסיר את הסוכר ומערבבים היטב.

מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתחיחה.

מבשלים על להבה בינונית, ללא מכסה, כחמש דקות.

מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים עוד חצי שעה.

מגישים חם, עם או בלי קרוטונים, עם או בלי גבינה חריפה (צ´דר, קשקבל) מגוררת

הערות

כתבות נוספות