מצרכים
בצל גדול
כוס וחצי אפונה יבשה
2 גזרים מגוררים
8 כוסות מים רותחים
סלרי קצוץ
תפו"א חתוך למרובעים
כף וחצי אבקת מרק
עצמות של עוף-כנפיים גרון, גב, חזה
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
לטגן בצל
להוסיף את האפונה את הגזרים, הסלרי (כמה שרוצים) , תפו"א,והעוף לשפוך מעל זה את המים ולהוסיף אבקת מרק.לערבב.
לבשל על אש נמוכה בסיר לחץ בערך 30 שעה.
לי יצא ממש טעים.וממש קל להכין.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות שילוב של כמה מתכונים