נזיד עדשים

אחת מל"ו 15/08/06 00:00 כא באב התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

250 גר´ עדשים חומים

2 בצלים גדולים פרוסים

250 גר´ עגבניות מרוסקות

4 כפות שמן זית

חוויאג´ לפי הטעם

הוראות הכנה

את העדשים בוררים, שוטפים ומיבשים.

מבשלים במים כ25 דקות עד למצב נגיס.

בסיר נפרד משחימים את הבצל בשמן, מוסיפם את העדשים ומערבבים במשך 4 דקות.

מוסיפם את שאר החומרים, מנמיכים לאש הנמוכה ביותר ומבשלים עוד 20 דקות.

מגישים על מצע אורז לבן או קוסקוס או בורגול

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר