סגור

נזיד עדשים

כא באב התשסו
,
15 באוגוסט, 2006
15/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

250 גר´ עדשים חומים

2 בצלים גדולים פרוסים

250 גר´ עגבניות מרוסקות

4 כפות שמן זית

חוויאג´ לפי הטעם

הוראות הכנה

את העדשים בוררים, שוטפים ומיבשים.

מבשלים במים כ25 דקות עד למצב נגיס.

בסיר נפרד משחימים את הבצל בשמן, מוסיפם את העדשים ומערבבים במשך 4 דקות.

מוסיפם את שאר החומרים, מנמיכים לאש הנמוכה ביותר ומבשלים עוד 20 דקות.

מגישים על מצע אורז לבן או קוסקוס או בורגול

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

תפילה בימי הקורונה. נישאר בחוץ צילום: דוד כהן, פלאש 90

תשעה באב: פרופ' גמזו מתנגד להגדלת מספר המתפללים בבתי הכנסת

קרא עוד