נזיד עדשים בתוספת עגבניות

כט בתשרי התשסט
,
28 באוקטובר, 2008
28/10/2008 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

כוס וחצי עדשים אדומים

2 בצלים

3 תפו"א

3 גזר

תבלינים- מלח, פלפל, כמון, כורכום, פפריקה אדומה מתוקה/חריפה (לפי הטעם)

הוראות הכנה

לברור את העדשים, לשטוף ולסנן.

לטגן קוביות של בצל,

להוסיף קוביות של תפו"א

להוסיף גזר מגורד עבה,

לטגן מעט.

מוסיפים את העדשים,

מוסיפים את התבלינים.

מערבבים

לשים מים בכמות הרצויה.

לחכות שירתח ויתבשל כחצי שעה.

להמתין לאברהם אבינו או לאורח אחר, ולאכול בתיאבון.

הערות

לפי כמות המים

המתכון באדיבות שרה אמינו.

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בקעת הירדן צילום: פלאש 90

מועצת בקעת הירדן יוצאת בקמפיין להחלת ריבונות

קרא עוד