מרק תירס סיני מעולה

א באלול התשסו
,
25 באוגוסט, 2006
25/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות מאוד

בצל קצוץ לקוביות קטנות

חצי קופסת גרעיני תירס (אפשר גם קפואים)

חצי כוס סולת

1 ביצה (רק אם אתם אוהבים- לא חייב)

תבלינים : מלח, פלפל, מרק עוף

הוראות הכנה

תחילה מטגנים את הבצל עם קצת שמן, אח"כ מוסיפים את הגזר ושופכים לסיר מים חמים.

נותנים לגזר ולבצל 10 דקות להתבשל ביחד ואז מוסיפים את התירס וחצי כוס סולת+ התבלינים

מבשלים הכל ביחד בערך 20 דקות עד שהכל רך.

שמים את הביצה בכוס ומקשקשים אותה, שופכי אותה לסיר כשהוא מבעבע ומיד מערבבים במהירות שלא יהיו גושים.

ומכבים. טעים מאוד

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אילוסטרציה צילום: shutterstock

חמאס פרץ לטלפונים של מאות קצינים וחיילים במשך חודשים

קרא עוד