מרק תירס ותפוחי אדמה

tamarev 14/01/07 00:00 כד בטבת התשסז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

חצי קופסת תירס (שימורים)

תפוח אדמה (לכמות קטנה מספיק תפו"א קטן או חצי תפו"א רגיל, לכמות גדולה - 1-2 תפו"א)

מלח, פלפל

אבקת מרק עוף

פטרוזיליה

תבלינים

אופציונלי: שמיר, סלרי

הוראות הכנה

חותכים את תפוח האדמה לקוביות קטנות ומבשלים.

מתבלים במלח, פלפל, אבקת מרק עוף, פטרוזיליה ותבלינים נוספים.

מי שאוהב יכול להוסיף שמיר קצוץ וסלרי חתוך.

כשתפו"א כמעט מוכנים, מוסיפים חצי קופסת תירס (או יותר, בהתאם לכמות), אפשר גם חלק מהנוזלים.

מבשלים עוד כ7 דקות.

הולך מצויין עם אטריות דקות, ואפילו לא צריך להוסיף שקדי מרק.

ט-ע-י-ם!

הערות

3-4 אנשים אני לא בטוחה בכמויות ובזמנים...

המתכון באדיבות אמא שלי

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר