מרק תימני

במחשבה תחילה 16/01/07 00:00 כו בטבת התשסז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

שוקיים או ירכיים לפי מס´ הנפשות הפועלות (1-2) לאחד.

5 תפו"א אדמה

גזר למעוניינים

צרור כוסברה

בצל קטן

2 שיני שום

מעט א. מרק עוף

כף רסק עגבניות

כף חוויג (רצוי לקנות מחנות תבלינים או להביא מסבתא)

כורכום/ פפריקה לבחירה.

הוראות הכנה

מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את העופות ומרתיחים שוב. וכאן מתחיל ה"כיפות" בעזרת כף וקערית מוציאים את כל ג´יפת הקצף המצטברת ומתמידים בכך עד שנגמר הקצף (או עד שנגמר הכח) מוסיפים את הבצל והשום בשלמותם ואת הגזר ותפוחי האדמה בחתיכות גסות, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הכוסברה הרסק והתבלינים. (מי שרוצה אדום יוסיף פפריקה אני באופן אישי נצמדת לצהוב), מבשלים 3/4 שעה מתענגים על הריח ויושבים לסעודה.

הערות

סיר גדול

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר