מרק תוספת חוואיג'

ד בטבת התשסז
,
25 בדצמבר, 2006
25/12/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

3-5 כפות שמן זית,

חצי בצל בנוני,

רבע כרוב לבן,

מים (לפי גודל הסיר),

כף חוואיג´,

3 תפוחי אדמה,

פתיתים,

המידות נמדדות לפי גודל הסיר.

הוראות הכנה

חותכים לקוביות את הבצל

שמים בסיר את שמן הזית

ושמים את הבצל כשהשמן מתחמם,

לפני שהוא קצת נשרף שמים את המים ואת הכרוב

ולאחר 5 דק´ שמים את התפוחי אדמה.

כשהסיר חם מוסיפים את החוואיג´

ואת הפתיתים, מחממים על אש בינונית עד שהתפוחי אדמה רכים.

הערות

הכל לפי הסיר חשוב להקפיד שלא יהיה יותר מדי שמן זית, ולא להיבהל אם הבצל קצת נשרף.

המתכון באדיבות אוריאל (אני המצאתי)

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

האדמו"ר מסאטמר (יושב, משמאל) הערב בירושלים צילום: אוליבר פיטוסי, פלאש 90

האדמו"ר מסאטמר נגד המפלגות החרדיות: "מוכרים את כל התורה בשביל לשבת בממשלה"

קרא עוד