סגור

מרק תאילנדי

יב באלול התשסו
,
05 בספטמבר, 2006
05/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

חזה עוף ,חצוי

3-4 ליטר מים.

3 שיני שום פרוסות

3 כפות שמן

כף זינגביל טחון-יבש.

מלח.(אני שמה כף וחצי-אבל זה עניין של טעם)

לתוספות:

איטריות אורז או אטריות ביצים מבושלות.

נבטים (עדיף הנבטים ה"סיניים"הלבנים ושמנמנים)

כמה עלי כוסברה קצוצים.

הוראות הכנה

-מרתיחים את המים עם המלח,מוסיפים את החזה ומרתיחים 3 דקות.מכסים את הסיר ומכבים את האש.העוף יתבשל בחום המים ,אבל ישאר עסיסי.

כשהמים מתקררים מעט,מוציאים את העוף וחותכים לרצועות דקות,מניחים בצד.שומרים את המים.

בסיר אחר

מטגנים פרוסות מ-3 שיני שום עד שמזהיבות קלות מוציאים את השום,מוסיפים לסיר כף זינגבוויל טחון.עד שמשחים מעט,מוסיפים את המים שבושל בהם העוף.מרתיחים.

להרכבת המרק.

שמים בצלחת מעט נבטים,עוף,איטריות 2-3 פרוסות שום וכוסברה לפי הטעם.

שופכים על תכולת הצלחת מהמרק החם.

הנבטים והכוסברה יתבשלו מעט מהחום של המרק אך ישארו קריספיים וארומטיים להפליא...

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ח"כ בצלאל סמוטריץ' צילום: יונתן סינדל/ פלאש 90

סמוטריץ': לסגור את בתי הכנסת - להתפלל בחוץ

קרא עוד