מרק שעועית ופסטה

כד בתשרי התשסז
,
16 באוקטובר, 2006
16/10/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

150 גר´ פסטה קצרה - לא חשוב איזה צורה

200 גר´ שעועית יבשה

500 גר´ עגבניות

2 גבעולי סלרי

גזר

בצל

שמן זית

מלח ופלפל.

הוראות הכנה

מרתיחים את השעועית עם מים, גבעולי סלרי וחצי בצל. ומבשלים את השעועית עד שהיא רכה.

קוצצים את חצי הבצל הנותר וכן גזר וסלרי ומטגנים בסיר נפרד במעט שמן לקבלת גוון זהוב.

מוסיפים את העגבניות, מתבלים במלח, מכסים ומבשלים באש נמוכה כחצי שעה.

מסננים את השעועית והירקות שהרתחנו איתה.

את הירקות וחצי מכמות השעועית טוחנים ומוסיפים לסיר עם העגבניות והירקות האחרים. מוסיפים לשם גם את השעועית שנותרה שלמה.

מבשלים כחצי שעה בחום נמוך.

מוסיפים 2 כוסות מים, מרתיחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהכל רך.

יוצקים מרק לצלחות אישיות ומקשטים במעט שמן זית ופלפל שחור

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

סוכה בחטמר 769 צילום: דובר צהל

סוכות של לוחמים : ככה זה נראה בצה"ל

קרא עוד