מרק שעועית פשוט

אחת מל"ו 16/10/06 00:00 כד בתשרי התשסז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

שקית גרגרי שעועית לבנה יבשה, מושרים במים במשך לילה)

8 כוסות מים רותחים

בצל גדול, קצוץ, כף סוכר

כף קמח

ראש סלרי (או 3 גבעולים)

שורש פטרוזיליה

גזר שלם

מלח, כפית פפריקה מתוקה, 1/4 כפית פפריקה חריפה

עגבנייה מגוררת (או 2 כפות רסק עגבניות)

הוראות הכנה

שוטפים את גרגרי השעועית ומסננים.

מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שמזהיב.

מוסיפים סוכר וקמח, ממשיכים לטגן כמה דקות תוך ערבוב (התערובת הופכת לגושים), מוסיפים את שאר החומרי, מערבבים ומבשלים עד שהשעועית רכה והמרק סמיך (לקוח הרבה זמן. מבשלת את זה בסיר רגיל על אש קטנה).

הערות

8 מנות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר