מרק קרם תפוחי אדמה ושום

אחת מל"ו 14/05/08 00:00 ט באייר התשסח

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

4 תפו"א לבנים קלופים ופרוסים דק מאוד,

מים לבישול,

2 – 4 כפות אבקת מרק עוף פרווה,

כף חמאה,

מלח,

פלפל לבן טחון טרי,

2 שיני שום,

½ כוס שמנת מתוקה.

הוראות הכנה

מבשלים את תפו"א במי מלח עד שיתרככו. מסננים.

שומרים כוס אחת לש תפו"א בצד.

את השאר מעבירים למעבד מזון.

מוסיפים את שאר החומרים פרט לשמנת המתוקה. טוחנים למרקם חלק.

מחזירים לסיר.

מוסיפים את השמנת ואת כוס תפו"א הפורסים,

מתבלים שוב במלח ופלפל.

מביאים לרתיחה.

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר