סגור

מרק קרם תפוחי אדמה ושום

ט באייר התשסח
,
14 במאי, 2008
14/05/2008 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

4 תפו"א לבנים קלופים ופרוסים דק מאוד,

מים לבישול,

2 – 4 כפות אבקת מרק עוף פרווה,

כף חמאה,

מלח,

פלפל לבן טחון טרי,

2 שיני שום,

½ כוס שמנת מתוקה.

הוראות הכנה

מבשלים את תפו"א במי מלח עד שיתרככו. מסננים.

שומרים כוס אחת לש תפו"א בצד.

את השאר מעבירים למעבד מזון.

מוסיפים את שאר החומרים פרט לשמנת המתוקה. טוחנים למרקם חלק.

מחזירים לסיר.

מוסיפים את השמנת ואת כוס תפו"א הפורסים,

מתבלים שוב במלח ופלפל.

מביאים לרתיחה.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב קנייבסקי צילום: Yaakov Nahumi/Flash90

נתניהו פנה לבית הרב קנייבסקי, בבקשה לתמיכה בהמשך הסגר

קרא עוד