מרק קרופניק -גריסים

כה באדר ב'
,
01 באפריל, 2008
01/04/2008 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

1 בצל גדול קלוף וחתוך לקוביות קטנות

מעט שמן לטיגון

1/2 כוס גריסי פנינה ברורים ושטופים

100 גר´ פטריות יער מיובשות מושרות וקצוצות

1 גזר קלוף וחתוך לקוביות

3 שיני שום קצוצות

1 כף אבקת מרק פטריות

1 כף פטרוזיליה קצוצה

קורט מלח

קורט פלפל שחור

8 כוסות מרק עוף צח או ציר ירקות

הוראות הכנה

1. מטגנים את הבצל בשמן עד שיזהיב

2. מוסיפים את הפטריות, גזר, תפוח אדמה ושום בוחשים מאדים כ-10 דקות

3. מוסיפים את הגריסים ובוחשים מוסיפים את הנוזלים והתבלינים ומבשלים עד שהגריסים רכות -כשעה וחצי.

4.מוסיפים את אבקת מרק הפטריות בלולה במעט מים בוחשים היטב מרתיחים עד שמסמיך.מתקנים טעמים

5. כשהמרק מוכן מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה..

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יוביל לבחירות? נתניהו צילום: Olivier Fitoussi/Flash90

סביבת נתניהו על הפייסבוק המזויף: "המשטרה חייבת לאתר אותו"

קרא עוד