מרק קרופניק -גריסים

מיצמיצ 01/04/08 00:00 כה באדר ב'

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 בצל גדול קלוף וחתוך לקוביות קטנות

מעט שמן לטיגון

1/2 כוס גריסי פנינה ברורים ושטופים

100 גר´ פטריות יער מיובשות מושרות וקצוצות

1 גזר קלוף וחתוך לקוביות

3 שיני שום קצוצות

1 כף אבקת מרק פטריות

1 כף פטרוזיליה קצוצה

קורט מלח

קורט פלפל שחור

8 כוסות מרק עוף צח או ציר ירקות

הוראות הכנה

1. מטגנים את הבצל בשמן עד שיזהיב

2. מוסיפים את הפטריות, גזר, תפוח אדמה ושום בוחשים מאדים כ-10 דקות

3. מוסיפים את הגריסים ובוחשים מוסיפים את הנוזלים והתבלינים ומבשלים עד שהגריסים רכות -כשעה וחצי.

4.מוסיפים את אבקת מרק הפטריות בלולה במעט מים בוחשים היטב מרתיחים עד שמסמיך.מתקנים טעמים

5. כשהמרק מוכן מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה..

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר