מרק פטריות

מיצמיצ 03/01/08 00:00 כה בטבת התשסח

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

400 גר´ פטריות שמפניון

100 גר´ חמאה

1 בצל מגורר

1 שן שום כתושה

3 כפות קמח שטוחות

3 כפות אבקת מרק פטריות

10 כוסות מרק עוף

מלח, פלפל לבן וטימין

1 כוס יין לבן

1 כוס שמנת מתוקה או ריץ תחליף חלב

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל והשום, מוסיפים את הפטריות הפרוסות

מאדים עד שרוב הנוזלים מתאדים, מוסיפים תבלינים קמח ואבקת מרק פטריות מערבבים עד שהכל רטוב

מוסיפים את הנוזלים ומבשלים כחצי שעה.

בסוף מוסיפים את השמנת.

מגישים עם עירית קצוצה

הערות

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר