סגור

מרק פטריות וגריסים

כב בטבת התשסט
,
18 בינואר, 2009
18/01/2009 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

1 בצל חתוך לקוביות

25 גרם חמאה/מחמאה

חצי כוס גריסי פנינה

200 גרם פטריות חתוכות

1 גזר חתוך לקוביות - לא חובה

1 תפוח אדמה חתוך לקוביות - לא חובה

3 שיני שום קצוצות

2 כפות קמח

1 כף פטרוזיליה קצוצה

מלח ופלפל שחור

1 כף אבקת מרק פיטריות

7 כוסות מים רותחים

כף יין לבן - לא חובה

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל עם החמאה עד שיזהיב. מוסיפים את הגריסים ובוחשים.

מוסיפים את הפטריות, הגזר, תפו"א והשום ובוחשים. מוסיפים את הקמח ובוחשים היטב.

מוסיפים את הפטרוזיליה, המלח, הפלפל, אבקת המרק, היין והמים, מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה. מנמיכים את האש, ומבשלים כשעה (מדי פעם בוחשים).

הערות

6 מנות

המתכון באדיבות אתר בישולים של אוסם (שדרוג)

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר