מרק עוף של מיצמיצ

מיצמיצ 22/11/09 00:00 ה בכסלו התשע

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

הוראות הכנה

בעקרון מה שצריך למרק עוף משובח:

עוף, או עצמות גב,כנפיים מעוף, אני אוהבת לשים גם גרון וכנף מהודו, כדאי להרתיח קודם ולנקות מנוצות ושערות

הרבה ירקות: שורש פטרוזיליה עם הירק, סלרי עם הירק,פטרוזיליה וגם שמיר -אם אוהבים

בצל,גזר,קישוא,כרוב, כמה פרחי כרובית,כמה שיני שום, גזר מגורר שיוסף לסיר בחצי השעה האחרונה ויתן צבע יפה למרק.

תבלינים: מלח, ,פלפל שחור- עדיף בגרגרים כדי לא ללכלך את המרק, כמה עלי דפנה טיפה סוכר, מעט ג´ינג´ר ואבקת מרק

אני מתחילה את המרק מטיגון במעט שמן של הבצל החצוי ל-2 כשמשחים יפה (חלק מהסוד של הצבע) מוסיפה את רוב הירוקים, חלקי העוף ומים ומרתיחה. יש צורך לקפות את הקצף שנוצר ולהמשיך לבשל על אש קטנה כשעה.

להתחיל להוסיף את הירקות, קודם את הקשים ואח"כ את אלה שזקוקים לבישול קצר יותר, כאן כבר אפשר לתבל ולהוסיף עוד ירוקים - לטעם

כשכל הירקות רכים והמרק טעים כדאי לסנן

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר