מרק עדשים II

או"ר 27/09/06 00:00 ה בתשרי התשסז

מצרכים

בצל

שום

עדשים אדומים

תפוחי אדמה

חוויאג' למרק

כמון

מלח פלפל

הוראות הכנה

מטגנת בצל ושום בשמן זית.

מוסיפה עדשים (אחרי השריה קצרה), תפוחי אדמה ומים.

תיבול: חוויאג´ מרק, כמון, מלח פלפל ואפשר גם א. מרק עוף.

הכי טעים ללאכול את זה עם אורז לבן שמכניסים לצלחת...

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר