מרק עדשים כתומות

כד בתשרי התשסז
,
16 באוקטובר, 2006
16/10/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

כוס עדשים אדומות

כוס סלרי קצוץ דק

4 שיני שום כתושות

חצי כוס עלי כוסברה קצוצים

חצי כוס שמן זית

חצי כוס מיץ לימון

מלח

5 כוסות מים רותחים

הוראות הכנה

שוטפים ומסננים את העדשים וגם בוררים, כמובן.

מבלשים על אש גבוהה המים הרותחים כחצי שעה, עד שהעדשים רכות.

במחבת נפרדת משחימים בשמן הזית את הסלרי, השום והכוסברה. מוסיפים לעדשים.

מנמיכים, מוסיפים מלח ומבשלים עוד כעשרים דקות.

מוסיפים מיץ לימון ומבשלים עוד 5 דקות

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

גנץ ונתניהו  צילום: פלאש 90, יונתן סינדל, מארק ישראל סלם

חילופי האשמות ללא תוחלת: אין התקדמות בין הליכוד לכחול לבן

קרא עוד