סגור

מרק עדשים ירוקים

כה באלול התשסו
,
18 בספטמבר, 2006
18/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

1 כוס עדשים ירוקים

2 בצלים גדולים

4 שיני שום

3 עגבניות

7 כוסות מרק (אפשר מים + אב´ מרק)

כוסברה קצוצה

שמן זית (לא חובה)

הוראות הכנה

משרים 1 כוס עדשים ירוקים למשך לילה, שוטפים ומסננים.

מטגנים 2 בצלים גדולים ו4 שיני שום, מוסיפים את העדשים המושרות והשטופות, ו3 עגבניות חתוכות לקוביות (אפשר לקלף את העגבניות), מוסיפים 7 כוסות מרק (אפשר מים + אב´ מרק), מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מרתיחים.

מבשלים על להבה נמוכה עד שהעדשים יתרככו, מוסיפים כוסברה קצוצה, מעבירים למעבד מזון ומעבדים למחית חלקה. אפשר להוסיף שום ושמן זית.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

נתניהו וראש הממשלה היווני צילום: עמוס בן גרשום /לע"מ

הסיכום בין ישראל ליוון: 600 תיירים ישראלים ייכנסו ליוון בכל שבוע

קרא עוד